Ой, сталась помилка! А де ж JavaScript? Схоже, що Ваш переглядач не підтримує технологію JavaScript або її вимкнено. Будь ласка, увімкніть JavaScript для коректного відображення цього сайту, або використайте іншого переглядача інтернет сторінок, який має підтримку JavaScript.

Новини

03.11.2023 Науковий семінар на тему "Бойові безпілотні апарати - класифікація, застосування, досвід використання у військових діях в Україні"

03.11.2023 Науковий семінар на тему "Бойові безпілотні апарати - класифікація, застосування, досвід використання у військових діях в Україні"

Доповідь на та тему: Бойові малорозмірні безпілотні літальні апарати (МБПЛА): класифікація, застосування, досвід використання у військових діях в Україні

 є другою лекцією із циклу лекцій авторів монографії "Бойові малорозмірні безпілотні літальні апарати з реактивною тягою".

Запрошуємо науковців, викладачів, студентів, аспірантів, а також школярів і ліцеїстів - майбутніх дослідників і науковців.

Із анотацією лекції можна ознайомитися на сторінці регулярного наукового семінару кафедри прикладної фізики.


Семінар планується в он-лайн форматі - 03.11.2023 p. о 16-10 з трансляцією на платформі zoom.


Для  участі в семінарі необхідно заповнити форму з контактною інформацією(*), що допоможе нам краще організувати роботу семінару.
*якщо ви вже проходили реєстрацію на попередні семінари, посилання буде надіслано автоматично
*посилання на семінар надсилається по мірі обробки запитів