Ой, сталась помилка! А де ж JavaScript? Схоже, що Ваш переглядач не підтримує технологію JavaScript або її вимкнено. Будь ласка, увімкніть JavaScript для коректного відображення цього сайту, або використайте іншого переглядача інтернет сторінок, який має підтримку JavaScript.

Новини

12.02.21 -спільне засідання кафедри ПФ та ФЕС

12.02.21 -спільне засідання кафедри ПФ та ФЕС

Шановні викладачі, запрошуємо вас прийняти участь у спільному засіданні кафедри ПФ та ФЕС яке відбудеться 12.02.21 о 16:00 онлайн на платформі zoom

Порядок денний:

  • Підготовка до акредитації спеціальності
  • Звіт аспірантів кафедри Орєхова Дмитра Олександровича та Ольховика Іллі
  • Звіт завідувача кафедри про підсумки роботи за 2020 рік
  • Розміщення методичних матеріалів у ecampus, sikorsky-distance
  • Бібліотечний фонд КПІ та формування переліку рекомендованої літератури для дисциплін
  • Різне

 

Шановні колеги нагадуємо, що на сторінці "Бібліотека" нашого сайту ви можете ознайомитись з підбірками навчально-методичної літератури за дисципліна які може запропонувати науково-техніна бібліотека ім. Денисенка.

Шановні викладачі, також нагадуємо, ви можете долучитись до комплектування фондів  НТБ КПІ ім. Ігоря Сікорського  виданнями, необхідними для навчального процесу та наукової діяльності саме вашого напрямку. З цією метою ми пропонуємо переглянути перелік друкованих видань  з каталогу видавництва docx.

Для замовлення видань необхідно заповнити Бланк заявки на навчальну і наукову літературу (зразок docx). Замовлені Вами видання передплачує бібліотека.