Ой, сталась помилка! А де ж JavaScript? Схоже, що Ваш переглядач не підтримує технологію JavaScript або її вимкнено. Будь ласка, увімкніть JavaScript для коректного відображення цього сайту, або використайте іншого переглядача інтернет сторінок, який має підтримку JavaScript.

Новини

Відбувся День відкритих дверей

Відбувся День відкритих дверей

29-го травня 2022 року Фізико-технічний інститут з партнерами провів День відкритих дверей присвячений спеціальності 105 Прикладна фізика та наноматеріали. Захід відбувся онлайн на платформі youtube.

Під час трансляції, викладачі, студенти та представиники роботодавців розповіли про кафедру прикладної фізики, що таке навчатись на спеціальності Прикладна фізика та наноматеріали та де можуть працювати випускники спеціальності.

Серед тих, хто виступив наживо перед учасниками стріму були: зав.кафедри ПФ Монастирський Г.Є., заст. зав.кафедри Іванова В.В., доцент кафедри ПФ Гільчук А.В., студенти Яни Калісецької та Макарчук Богдан.

Частина доповідачів не змогли бути безпосередньо на трансляції і надали відео-записи своїх виступів, які ми викладаємо у нашому youtube каналі.

До початку стріму ми отримали декілька питань від абітурієнтів і намагались підготувати матеріали які б відповідали на ці питання, але і під час самого стріму глядачі ставили питання на які в кінці основної частини ми намагались стисло але по суті відповісти, зокрема виникло питання про забезпечення студентів лабораторною базою. ВІдповідаючи на це питання зав. кафедри ПФ Монастирський Г.Є. зазначив, що як раз лабораторна база є дуже важливим елементом підготовки "прикладних фізиків" та є певним чином нашою гордістю і більш детально про це можна дізнатись у роліках які ми готували до нещодавної аккредитації спеціальності - Відео звіт з матеріально-технічного забезпечення ОПП бакалаврату з Прикладної фізики та Відео звіт з матеріально-технічного забезпечення ОНП магістратури з Прикладної фізики.

Запис відповідного стріму та інші цікаві і корисні відео ви можете переглянути на youtube каналі кафедри Прикладної фізики та на сторінці для абітурієнтів "Чому обираємо прикладну фізику".