Ой, сталась помилка! А де ж JavaScript? Схоже, що Ваш переглядач не підтримує технологію JavaScript або її вимкнено. Будь ласка, увімкніть JavaScript для коректного відображення цього сайту, або використайте іншого переглядача інтернет сторінок, який має підтримку JavaScript.

Новини

Готуємось до екзамену з механіки

Готуємось до екзамену з механіки

Механіка є першим розділом фізики з якого починають вивчати цю науку. Крім іншого це означає, що після вивчення механіки має залишиться знання та розуміння певного набору базових понять без яких не можливе розуміння інших розділів фізики (і інколи спеціальних дисциплін). Як показує досвід приймання екзаменів нажаль не всі студенти після закінчення курсу можуть виділити найважливіше та успішно засвоїти необхідний матеріал. Для тих хто "дочекався" другого перескладання ми підготували маленький довідничок з переліком тих самих найбільш важливих понять нульового рівня . (його можна знайти в розділі завантажень та на сторінці Методичних матеріалів ) .

Сподіваємось це допоможе успішно скласти іспит.

P.S.  декому вже рекомендували досить не поганний спосіб з чого почати: берете збірник задач наприклад Іродова і вивчаєте усі формули які є на початку кожного параграфу з розділу механіка. Якшо зустрічаєте не відому чи не зрозумілу величину - вікриваєте будь який курс загальної фізики і читаєте що означає та чи інша "літера".