Ой, сталась помилка! А де ж JavaScript? Схоже, що Ваш переглядач не підтримує технологію JavaScript або її вимкнено. Будь ласка, увімкніть JavaScript для коректного відображення цього сайту, або використайте іншого переглядача інтернет сторінок, який має підтримку JavaScript.

Новини

Чим зайнятися крім навчання?

Чим зайнятися крім навчання?


Крім безпечного навчання існують безліч студентських активностей.

Раз на два тижні на базі кафедри Прикладної фізики проходять наукові семінари, на яких запрошені доповідачі розповідають про найновіші розробки в галузі науки та техніки (детальніше за посиланням , на одному з них порівнювали біологічні та штучні нейронні моделі.
У разі зацікавленості тематикою семінару можна одразу домовитись про співробітницво.
1.png (311 K<img class='smiley' style='width:20px;height:20px;' src='../../images/smiley/cool.svg' alt='Cool'>
На гуртку Прикладної фізики у Вас буде можливість застосувати отримані під час навчання знання та побудувати водневу паливну комірку чи вирішити одну з 17 задач зі Студентського турніру фізику та представити Україну вже на міжнародному турнірі.

У 2023 дві наші студентки Анна Красільникова та Яна Калісецька були у складі збірної України та достойно представили і країну і факультет.

3.jpg (83 K<img class='smiley' style='width:20px;height:20px;' src='../../images/smiley/cool.svg' alt='Cool'>

2.jpg (78 K<img class='smiley' style='width:20px;height:20px;' src='../../images/smiley/cool.svg' alt='Cool'>

Для студентів та викладачів працює Центр фізичного виховання та спорту «Політехнік» (https://kpi.ua/k-24), який включає в себе басейн, 8 спортивних залів, тир для кульової стрільби, великий стадіон, футбольне поле із штучним покриттям і тренувальне поле для гри у регбі та багато чого іншого, тож Ви напевно зможете знайти собі заняття, яке Вам до душі.
 

У Науково технічній бібліотеці ім. Г.І. Денисенка (https://www.library.kpi.ua/ua/) та Cтудентському Арт-просторі «Вежа» (https://linktr.ee/vezhakpi) регулярно проходять виставки, семінари та клуби по інтересах.
 
Переглянути історичний фільм Мікеланджело Антоніоні "Ніч" чи прийняти участь у шаховому турнірі? А може бажаєте прийняти участь в обговоренні «Витязя у тигровій шкурі» на літературній платформі LEPORT?

Та на справді і це ще не все!
Крім більш академічних заходів в нас є
і БАКАЛАВР ПАТІ (https://www.instagram.com/p/C9FVxL9NgUA/), де відбувається святкування з нагоди отримання ступеня бакалавру!
Різні заходи студради та профкому (як то волонтерство чи перегляд/обговорення фільмів , дні студента, дні донора, міс та містер ФТІ)


Галерея новин

Image #594
Image #595