Ой, сталась помилка! А де ж JavaScript? Схоже, що Ваш переглядач не підтримує технологію JavaScript або її вимкнено. Будь ласка, увімкніть JavaScript для коректного відображення цього сайту, або використайте іншого переглядача інтернет сторінок, який має підтримку JavaScript.

Новини

Робочий семінар на тему "Перспективи співпраці із Технологічним інститутом Хемніца, Германія"

Робочий семінар на тему "Перспективи співпраці із Технологічним інститутом Хемніца, Германія"

24 лютого 2023 року о 16:10 відбудеться робочий семінар «Перспективи співпраці із Технологічним інститутом Хемніца, Германія»

Тема семінару "Про результати ознайомчого візиту представників кафедри прикладної фізики до Хемніцького Технологічного університету, федеральна земля Саксонія, Німеччина."

Доповідачі: завідувач кафедри Г.Є. Монастирський та доцент кафедри В.В. Іванова.

На семінарі буде представлено огляд напрямків наукових досліджень Інституту фізики Хемніцького Технологічного університету, зокрема лабораторії Експериментальної сенсорики, очолюваної проф. Ульріхом Теодором Шварцем, особливостей підготовки бакалаврів, магістрів і докторів філософії, що узгоджуються з науковими напрямками кафедри прикладної фізики НН ФТІ та є привабливими для колаборації в підготовці студентів, започаткування і просування проектів з тем, пов'язаних із оптоелектронікою, оптикою та фотонікою, сенсорикою, фізикою напівпровідників, магнетиків ін. напрямками прикладної фізики.

На семінарі буде прозвітовано про результати відрядження, проінформовано про тематики досліджень та особливості експериментального обладнання лабораторії Експериментальної сенсорики, надана цікава і корисна інформація про особливості навчального процесу та про університетське життя TUC.
Буде запропоновано для обговорення і обгрунтування теми для наукових робіт бакалаврів та магістрів, оцінено потенціал подальшої колаборації в напрямку розширення академічної мобільності студентів та співробітників кафедри та подання пропозиції для спільних наукових проектів.

Семінару відбудеться онлайн на платформі zoom.

Посилання на zoom-конференцію буде надіслано на особисті email та в telegram групу кафедри ПФ.

Відео запис семінару