Ой, сталась помилка! А де ж JavaScript? Схоже, що Ваш переглядач не підтримує технологію JavaScript або її вимкнено. Будь ласка, увімкніть JavaScript для коректного відображення цього сайту, або використайте іншого переглядача інтернет сторінок, який має підтримку JavaScript.

Новини

Відбувся науковий семінар "Нові 2-вимірні кристали"

Відбувся науковий семінар "Нові 2-вимірні кристали"

9-го грудня 2021 року відбулось чергове засідання наукового семінару кафедри прикладної фізики. Доповідач, аспірант кафедри прикладної фізики Орєхов Дмитро ознайомив слухачів з доповіддю "Нові 2-вимірні кристали: незвичайні властивості, надпровідність та зв’язок із океанічними екваторіальними хвилями" та відповів на питання.

Семінар проходив онлайн. Було присутньо більше двадцяти осіб, серед яких були як штатні викладачі кафедри  і сумісники-науковці Академії Наук України так і студенти різних курсів.

Ми знаємо, що нажаль не у всіх хто хотів послухати доповідь була можливість приєднатись до семінару, через те що вони мали бути в цей час в іншому місці. Тому, на youtube каналі кафедри прикладної фізики розміщено запис семінару для тих хто не зміг бути присутнім, або хоче нагадати певні моменти.

 

Будемо раді бачити вас на наступних семінарах.


Галерея новин

Image #363
Image #364