Ой, сталась помилка! А де ж JavaScript? Схоже, що Ваш переглядач не підтримує технологію JavaScript або її вимкнено. Будь ласка, увімкніть JavaScript для коректного відображення цього сайту, або використайте іншого переглядача інтернет сторінок, який має підтримку JavaScript.

Статті

Показати За датоюMost Read

Розпорядження 5.142 (про аспірантуру)

Розпорядження 5.142 від 31.10.16 "Про організацію та планування підготовки здобувачів вищої освіти ступеня доктора філософії".

Розпорядження підготовлено на виконання Закону України "Про вищу освіту", постанови Кабінету Міністрів України від 23 березня 2016 року № 261 "Про затвердження Порядку підготовки здобувачів вищої освіти ступеня доктора філософії та доктора наук у вищих навчальних закладах (наукових установах)", наказу НТУУ "КПІ" від 12 вересня 2016 року №1-194.


Історична довідка

Кафедра "Прикладна фізика" була першою кафедрою, утвореною на фізико-технічному факультеті у 1998 році. Від моменту утворення спільного із Міністерством освіти та Національної Академії Наук України факультету подвійного підпорядкування - фізико-технічного факультету НТУУ "КПІ" пройшло менше ніж три роки. Згідно із концепцією створення фізико-технічного факультету, факультет було засновано з метою збереження і засвоєння ефективної і перевіреної часом фізико-технічної системи освіти, що з розпадом СРСР залишилась за межами України.


Особливості рейтингування НПП у 2016-17 н.р.

Рейтинг науково-педагогічних працівників

Норми бального оцінювання НПП за 2016-17 н.р.  ухвалено Методичною радою КПІ ім. Ігоря Сікорського, протокол № 5 від 26.01.2017 р. 

Заповнення бази почнеться з 1.06.17 і продовжиться до 30.06.17. До цього моменту безпосереднє внесення данних до інформаційної системи не можливе, але можливо (і треба) зазделегіть готувати необхідну інформацію для полегшення процесу коли наступить час "Ч" (і щоб потім нічого не забути).

Нижче наведемо новації і основні моменти на які слід звернути співробітникам кафедри Прикладної фізики.

 


Про запобігання плагіату

Відповідно до наказу КПІ ім. Ігоря Сікорського № 1/180 від 21.05.2018 р. запровадження систему запобігання академічного плагіату  та встановлено тимчасове положення.

Відповідно до цього положення кваліфікаційні та дисертаційні роботи мають перевірятись на плагіат та розміщуватись у системі Електронного архіву наукових та освітніх матеріалів КПІ ім. Ігоря Сікорського (ElAKPI)


Відгуки, пропозиції, рецензії освітньої програми прикладної фізики 2020

Розміщено відгуки, пропозиції та рецензії проектів освітніх програм спеціальності прикладна фізика та наноматеріали. Пропозиції надходили від випускників, роботодавців, викладачів.

Опис освітньої програми бакалавра прикладної фізики

Освітня програма спеціальності 105 «Прикладна фізика та наноматеріали» реалізується у навчально-науковому Фізико-технічному інституті КПІ ім Ігоря Сікорського профільною кафедрою «Прикладна фізика».