Ой, сталась помилка! А де ж JavaScript? Схоже, що Ваш переглядач не підтримує технологію JavaScript або її вимкнено. Будь ласка, увімкніть JavaScript для коректного відображення цього сайту, або використайте іншого переглядача інтернет сторінок, який має підтримку JavaScript.

Статті

Вимірювальні електрофізіологічні підсилювачі для отримання електричних сигналів нейронів in vitro

Вимірювальні електрофізіологічні підсилювачі для отримання електричних сигналів нейронів in vitro. Науковий керівник: к.б.н. старший викладач Пурнинь Олена Едуардівна

Вимірювальні електрофізіологічні підсилювачі для отримання електричних сигналів нейронів in vitro.
Науковий керівник: к.б.н. старший викладач Пурнинь Олена Едуардівна
Мета:   За допомогою літературних джерел з’ясувати які параметри електричних сигналів від нейронів малого діаметру можна зареєструвати з використанням сучасної підсилювальної апаратури.

Функції нервової системи вивчають з використанням традиційних класичних для загальної фізіології методів і спеціальних методичних підходів, покликаних виявити специфічні функції нервових утворень. Кожна установка електрофізіологічної лабораторії відрізняється, в залежності від того , які питання розглядаються, вимог до експерименту та потреб дослідників. Однак існує стандартний набір обладнання, необхідного для запису електричних сигналів від нейронів. Як правило, сигнал детектується мікроелектродом, який передає цей сигнал на підсилювач, осцилограф і комп’ютер. Електрофізіологічна установка також включає обладнання для стабілізації мікроелектрода та правильного його розташування для запису від нейрона, який досліджується. Мікроскоп використовується для забезпечення правильного розміщення електрода для записів in vitro.

Задача: порівняти технічні можливості спеціалізованих підсилювачів Axopatch  та   Axoclamp  Axon Instruments, Ink. 

Очікувані результати: вибір оптимального підсилювача та методу (режиму) відведення сигналу від нейронів малого діаметру.

Barbara November 10 2022 215 прочитання Друк