Ой, сталась помилка! А де ж JavaScript? Схоже, що Ваш переглядач не підтримує технологію JavaScript або її вимкнено. Будь ласка, увімкніть JavaScript для коректного відображення цього сайту, або використайте іншого переглядача інтернет сторінок, який має підтримку JavaScript.

Статті

Дослідження часових та спектральних флуктуацій електролюмінесценції різних типів мікросвітлодіодів

Дослідження часових та спектральних флуктуацій електролюмінесценції різних типів мікросвітлодіодів Науковий керівник: Іванова В.В. 

Дослідження часових та спектральних флуктуацій електролюмінесценції різних типів мікросвітлодіодів
Науковий керівник: Іванова В.В. 

Мета: Експериментально дослідити шумові характеристики мікросвітлодіоди. 
Обгрунтування: Світлодіоди як кероване джерело випромінювання знаходять широке застосування як у побуті (наприклад, системах освітлення), так і як у засобах зв’язку (ВОЛЗ) та різноманітних датчиках (температури, деформації тощо). Тому дослідження зміни їх випромінювальних характеристик в часі і просторі в процесі експлуатації є надзвичайно важливою задачею, акцентованою на конкретні вимоги до джерела оптичного сигналу в даному застосуванні. В даній роботі на основі експериментальних досліджень сигналу низькошумового детектора випромінювання будуть проаналізовані частотна залежність шумових характеристики світлодіодів, часові зміни спектру та просторового розподілу випромінювання, а також фактори впливу на них температури.
Перспективність роботи: 
Міжнародна діяльність кафедри: запрошені лекції на науковому семінарі кафедри, розвиток спільних бакалаврських і магістерських програм, наукова співпраця. Запуск міжнародних програм (Erasmus K1, Erasmus K2)

Barbara November 09 2022 240 прочитання Друк