Ой, сталась помилка! А де ж JavaScript? Схоже, що Ваш переглядач не підтримує технологію JavaScript або її вимкнено. Будь ласка, увімкніть JavaScript для коректного відображення цього сайту, або використайте іншого переглядача інтернет сторінок, який має підтримку JavaScript.

Новини

Невимовний біль втрати

Невимовний біль втратиСерце крається і наповнюється невимовною біллю від жахливої звістки.
17 березня при виконанні бойового завдання отримав поранення несумісні із життям Артем Вороніцький - син Світлани Вороніцької, співробітниці нашої кафедри.
Немає слів якими можна втішити горе матері, і нічим тепер не зарадиш. Ми молимо бога дати сили їй витримати це і просимо прощення, що не змогли, не зробили всього, що мали б зробити.
Схиляємо голову перед подвигами перед найкращими синами Вітчизни і перед подвигом матері, що виховала такого сина.
Спи спокійно солдате, Вічна слава герою.

03.03.22, в свій тридцятий день народження, Артем Вороніцький пішов стрільцем на фронт у лавах Нацгвардії.
У червні 2022, під Славянськом, отримав контузію. Після реабілітації повернувся у стрій. Наприкінці 2023 року був поранений в плече і знову, після лікування, пішов захищати Україну.
17 березня 2024 року Артем, в боях за населений пункт Терни, Краматорського р-ну, отримав поранення несумісне з життям...
В Артема залишився маленький син.
Колектив кафедри та всього Фізтеху висловлює щире спочуття родині загиблого героя і ніколи не забуде цю важку втрату і не пробачить ворогу!
photo_5462915676156057429_y.jpg (295 K<img class='smiley' style='width:20px;height:20px;' src='../../images/smiley/cool.svg' alt='Cool'>