Ой, сталась помилка! А де ж JavaScript? Схоже, що Ваш переглядач не підтримує технологію JavaScript або її вимкнено. Будь ласка, увімкніть JavaScript для коректного відображення цього сайту, або використайте іншого переглядача інтернет сторінок, який має підтримку JavaScript.

Персональна сторінка

Про викладача

Загальна інформація

кандидат фізико-математичних наук, доцент
Посада: доцент кафедри прикладної фізики НН ФТІ 
Освіта:
Національний технічний університет України "Київський політехнічний інститут", 2010, кваліфікація: магістр прикладної фізики
Науковий ступінь:
кандидат фіз.-мат. наук за спеціальністю "Фізика твердого тіла" 
Наукове звання: доцент кафедри прикладної фізики

Біографія:

У 2010 році, закінчив Національний технічний університет України "Київський політехнічний інститут" за спеціальністю прикладна фізика, вступив до аспірантури на кафедру прикладної фізики.

У 2011 році отримав грант уряду Франції на проведення досліджень в Institut De Chimie Et Des Materiaux (Інститут хімії та матеріалознавства), Тьє, Франція. 

З 2012 року почав працювати на кафедрі прикладної фізики НТУУ "КПІ" на посаді асистента. У 2014 р. в Інституті металофізики ім. Г.В.Курдюмова захистив кандидатську дисертацію за спеціальністю "Фізика твердого тіла" (науковий керівник доц. Г.Є.Монастирський). З 2015 року працював на створеній академіком НАН України А.А.Халатовим кафедрі фізики енергетичних систем, спочатку на посаді асистента, з 2016 р. – на посаді старшого викладача, а з 2021 р. - на посаді доцента. Після об'єднання кафедр фізики енергетичних систем і кафедри прикладної фізики - доцент кафедри прикладної фізики. В 2023 р. отримав вчене звання доцента кафедри прикладної фізики.  

Підвищення кваліфікації:
З 30 січня 2023 року по 31 березня 2023 року Гільчук А.В. підвищив кваліфікацію в Інституті гідромеханіки НАНУ відповідно до індивідуальної програми за темою «Комп’ютерне моделювання гідродинамічних процесів» в обсязі 180 годин (6 кредитів)