Ой, сталась помилка! А де ж JavaScript? Схоже, що Ваш переглядач не підтримує технологію JavaScript або її вимкнено. Будь ласка, увімкніть JavaScript для коректного відображення цього сайту, або використайте іншого переглядача інтернет сторінок, який має підтримку JavaScript.

Статті

Квантово-хімічний розрахунок хімічного зсуву для розрахунку стереохімічної структури полімерних композитів

Квантово-хімічний розрахунок хімічного зсуву для розрахунку стереохімічної структури полімерних композитів Науковий керівник: Пономаренко С.М.

Квантово-хімічний розрахунок хімічного зсуву для розрахунку стереохімічної структури полімерних композитів
Науковий керівник: Пономаренко С.М.

Хімічні зміщення ядер у полімерах залежить від їх магнітного оточення, яке залежить від конформації сусідніх зв’язків і на стереохімічної структури полімерних ланцюгів. Отже, стереохімічні структури та конформації полімерів отримують шляхом спостереження та розрахунку хімічних зсувів.

ЯМР-спектроскопія високої роздільної здатності надає інформацію про стереохімічні структури та конформації в полімерних розчинах через хімічні зсув, що в свою чергу дає інформацію про пружні механічні властивості полімеру

Ідея роботи: Здійснити квантово-хімічний розрахунок тензору хімічного зсуву, який неможливо отримати за допомогою вимірювань. Зробити висновки про структуру молекул та пружні властивості полімерів на їх основі.

Barbara November 09 2022 305 прочитання Друк