Ой, сталась помилка! А де ж JavaScript? Схоже, що Ваш переглядач не підтримує технологію JavaScript або її вимкнено. Будь ласка, увімкніть JavaScript для коректного відображення цього сайту, або використайте іншого переглядача інтернет сторінок, який має підтримку JavaScript.

Статті

Персональні сторінки - інструкція

Ця інструкція призначна для викладачів та висвітлює особливості роботи з системою персональних сторінок викладачів.

Ця інструкція призначна для викладачів та висвітлює особливості роботи з системою персональних сторінок викладачів.

Для редагування персональних сторінок для викладачів кафедри було створено облікові записи на сайті кафедри з такими ж параметрами входу як при реєстрації у системі ecampus КПІ (логін-пароль). Після входу на сайт (кнопка входу знаходиться в верхньому-правому куті) ви можете редагувати та створювати новий контент на сайті (в дозволених розділах). Для входу в адмінстративну частину треба ввести другий пароль (адміністраторський) який по замовчуванню встановлений таким самим як і основний.

Далі розглянемо два  випадки

Треба виправити/доповнити наявну інформацію на персональній сторінці

1) Відкриваємо список викладачів (це пункт головного меню "Кафедра - Співробітники" )

2) Обираємо себе

3) Відкривається ваша персональна сторінка. На сторінці в основній частині інформацію розбито на розділи (прохання дотримуватись)

  • "Загальна інформація" - Посада, освіта, ступені та звання, контакти, біографія тощо.
  • "Навчання" (під розділи "Розклад", "Методична література") - інформація що викладаєте, які маєте методичні напрацювання, рекомендована література з ваших дисциплін, посилання на дистанційні курси, розклад  тощо.
  • "Наука" - інформація про ваші публікації (зокрема посилання на профілі у наукометричних базах), участь у наукових проектах, гранти тощо.

В межах кожного розділу є сторінки з конкретним наповненням, які є в короткій версії (це бачите одразу) і в повній версії (за потреби).

Для того щоб відредагувати якусь сторінку - перейдіть до повнї версії (натиснувши "Читати далі").

В повній версії буде присутня вгорі кнопка "Редагування (за умови якщо ви увійшли у систему, вхід вгорі справа всієї сторінки)

За умови того що ви увійшли до системи (і можливо додатково запитає пароль до адмін. розділу) ви перейдете до розділу редагування вашої сторінки. В цьому розділі буде два основних поля редагування інформації (скорочена та повна інформація) та бажано перевіряти що встановлено вірний розділ для вашої інформації (справа-вгорі).

Редактор в значній мірі підтримує форматування та дозволяє копіювати у word та з нього (але присутні обмеження - перевіряйте результат).

Після закінчення редагування - зберагіємо натискаючи зелену кнопку "зберігти" (у випадку успішного збереження має вгорі сторінки висвітлитись відповідний напис на зелену тлі - якщо цього немає звертайтесь до адміністратора)

 


Створити новий допис

Далі розглянемо послідовність дій якщо ви хочете створити новий допис в своїй персональній сторінці.

 

stanislawbeh July 30 2022 391 прочитання Друк