Ой, сталась помилка! А де ж JavaScript? Схоже, що Ваш переглядач не підтримує технологію JavaScript або її вимкнено. Будь ласка, увімкніть JavaScript для коректного відображення цього сайту, або використайте іншого переглядача інтернет сторінок, який має підтримку JavaScript.

Новини

Student Tech Challenge

Student Tech Challenge

Student Tech Challenge

Запрошуємо команди студентів до участі у змаганні «Student Tech Challenge» вiд Huawei Ukraine, у якому учасники пропонують і розробляють інноваційні бізнес-ідеї для вирішення проблем у сфері телекомунікацій. 
Проєкти розробляються під керівництвом тренерів і менторів компанії. 
Переможці отримають призи та можливість взяти участь у наставницькій програмі акселератора Huawei!


 Команди

До участі запрошуються команди у складі від 2 до 5 осіб студентів бакалаврату (починаючи з третього року навчання) та магістратури (першого року навчання) 

Thermal Management

Дана тема спрямована на інноваційні рішення, що покращують тепловідведення в електронних пристроях. У цій категорії учасники можуть представити розробки в сфері активного та пасивного охолодження, систем рідинного охолодження, а також вдосконалення теплових схем. Оцінюватимуться ефективність, енергоефективність, простота інтеграції та інші аспекти, які сприяють підвищенню продуктивності та надійності системи.


🕓 Коли:
   • реєстрація за посиланням до 20 жовтня 2024
   • І етап: 21 жовтня – 3 листопада — розробка рішень з тренерами.
   • ІІ етап: 4-5 листопада — пітчинг ідей перед незалежним журі.