Ой, сталась помилка! А де ж JavaScript? Схоже, що Ваш переглядач не підтримує технологію JavaScript або її вимкнено. Будь ласка, увімкніть JavaScript для коректного відображення цього сайту, або використайте іншого переглядача інтернет сторінок, який має підтримку JavaScript.

Новини

Співпраця із Дослідницьким центром Samsung Research Ukraine

Співпраця із Дослідницьким центром Samsung Research Ukraine

Другий етап проєкту співпраці з Дослідницьким центром Samsung Research Ukraine

Пілотний проєкт триває, до нього активно залучаються студенти Фізтеху. Студенти мають змогу проходити стажування на 3 курсі, навчатись за магістерськими програмами дуальної освіти за спеціальностями Фізико-технічного інституту 125 Кібербезпека, 113 Прикладна математика, 105 Прикладна фізика, слухати лекції фахівців Компанії.

 

09 червня 2021 року відбулась чергова онлайн зустріч здобувачів ФТІ з представниками дослідницького центру Samsung Research Ukraine (SRK). На зустрічі вони змогли детальніше дізнатися про напрямки розробок та досліджень, які проводяться в SRK– штучний інтелект та його застосування в кібербезпеці, доповненій реальності та робототехніці, можливості співпраці з компанією у таких напрямках:
  • інтернатура для студентів 3-6 курсів.
  • дуальна освіта для магістрів.
  • можливість написання бакалаврської, магістерської кваліфікаційної роботи, дисертації здобувача на рівні PHd під керівництвом наставника компанії.
  • проходження переддипломної практики.

Прикладні фізики отримали інформацію про можливість долучитися до компанії, яка входить в TOP-5 World Best Global Brands, отримати практичні знання з дослідницької інженерії, стати учасником розробок, які імплементуються у пристрої Samsung

Підписано Договір про співпрацю щодо організації дуальної форми здобуття вищої освіти на рівні магістра.

Тривають зустрічі представників компанії із керівниками ФТІ.

Наразі триває підготовка другого етапу проєкту, обговорення перспективи впровадження дуальної освіти для здобувачів на рівні PhD (аспірантів).