Ой, сталась помилка! А де ж JavaScript? Схоже, що Ваш переглядач не підтримує технологію JavaScript або її вимкнено. Будь ласка, увімкніть JavaScript для коректного відображення цього сайту, або використайте іншого переглядача інтернет сторінок, який має підтримку JavaScript.

Новини

Обговорення програм підготовки прикладних фізиків для атомної енергетики

Обговорення програм підготовки прикладних фізиків для атомної енергетики7 серпня на кафедру прикладної фізики завітав випускник кафедри, а нині інженер-проектувальник ТОВ "Енергобезпека Груп" - Ланьков Богдан.
В ході жвавої дискусії в якій взяли участь завідувач кафедрою Геннадій Монастирський та старший викладач кафедри Наталія Димитрієва, фахівець кафедри Варвара Ткач були обговорені важливі питання для покращення якості освітнього процесу і підготовки за спеціальністю 105 Прикладна фізика та наноматеріали. А саме:
1) з метою покращення конкурентноздатності і розширення можливостей працевлаштування за спеціальністю випускників кафедри більш широко впроваджувати в освітній процес програмні продукти для моделювання фізичних процесів та конструювання (Ansys, Comsol, Solid works та інші);
2) забезпечити більшу гнучкість навчальних планів та їх адаптивність з метою якомога ранього працевлаштування магістрів в високо-технологічних компаніях, де б студенти могли продуктивно застосовувати свої знання фізики, математики та комп'ютерного моделювання на практиці;
3) в обов'язковому порядку зберігати і розивати фундаментальну компоненту підготовки фізики, зокрема з газо- та гідродинамики.

Особливо приємно було почути, що надана на кафедрі підготовка доволила Богдану Ланькову, ще будучи студентом дуже швидко реалізувати свій потенціал в компанії,  залишивши далеко позаду своїх конкурентів з інших факультетів, отримувати дуже пристойну винагороду за свою працю, зростати професійно, працюючи за спеціальністю. Крім того, було зазначено, що є дефіцит спеціалістів високого класу в області атомної енергетики, і тому згідно постанові КМ підприємства енергетики можуть бронювати до 100% працівників.

Пишаємося своїми випускниками, та запрошуємо на навчання за спеціальністю 105 в КПІ ім Ігоря Сікорського.