Ой, сталась помилка! А де ж JavaScript? Схоже, що Ваш переглядач не підтримує технологію JavaScript або її вимкнено. Будь ласка, увімкніть JavaScript для коректного відображення цього сайту, або використайте іншого переглядача інтернет сторінок, який має підтримку JavaScript.

Новини

Списки рекомендованих до зарахування на бюджет на бакалаврат

Списки рекомендованих до зарахування на бюджет на бакалаврат

Вітаємо вступників, які отримали рекомендацію до зарахування з 01 вересня 2024 р. за державним замовленням на навчання за освітнім ступенем бакалавра на основі повної загальної середньої освіти.

Зі списками можна ознайомитися на сайті ПК КПІ або ж завантажити за посиланням.

Нагадуємо, що для зарахування необхідно до 18-00 08 серпня:

  • В першу чергу необхідно підтвердити вибір місця навчання в особистому електронному кабінеті шляхом накладання кваліфікованого електронного підпису (КЕП) на заяву, яка отримала статус “Рекомендовано (бюджет)”.
  • Після підтвердження рекомендації в електронному кабінеті треба виконати інші вимоги до зарахування – подати необхідні копії документів та підписати договір про навчання.
    Це можна зробити на місці ( ми працюємо з 10:00 до 18:00 в головному корпусі на 3-му поверсі) або онлайн (див. як подавати документи на сайті приймальної комісії).

Вступників, які не отримали рекомендації на місця державного замовлення, запрошуємо на навчання за кошти фізичних та/або юридичних осіб (рекомендація буде 09 серпня).