Ой, сталась помилка! А де ж JavaScript? Схоже, що Ваш переглядач не підтримує технологію JavaScript або її вимкнено. Будь ласка, увімкніть JavaScript для коректного відображення цього сайту, або використайте іншого переглядача інтернет сторінок, який має підтримку JavaScript.

Новини

Стажування та участь у програмах обміну студентів

Стажування та участь у програмах обміну студентівСтуденти кафедри прикладної фізики мають можливість отримати міжнародний досвід, вдосконалити знання іноземних мов та розширити свої професійні горизонти. Географія стажування по академічній мобільності та працевлаштування наших студентів дуже широка: від США та Канади до Саудівської Аравії.
photo_2024-07-29_11-28-43.jpg (86 K<img class='smiley' style='width:20px;height:20px;' src='../../images/smiley/cool.svg' alt='Cool'>
Під час навчання у Вас також буде можливість пройти стажування:

у Технологічному університеті міста Хемніц (Німеччина), як наш студент Данило Богомолов (https://apd.ipt.kpi.ua/news/461/danilo-bogomolov-otrimani-praktichni-navichki-dozvolili-odrazu-pidkljuchitis--do-roboti)

чи в в Університеті Йоханеса Кеплера Лінці ( Австрія) де в аспірантурі навчається наша випускниця Тетяна Закусило (https://apd.ipt.kpi.ua/news/386/tetjana-zakusilo-pro-aspiranturu-v-avstrii-ta-ne-til-ki)

чи як Сергій Титов, який продовжує навчання у King Abdullah University of Science and Technology у Саудівській Аравії .

Анастасія Дєвятаєва проходить стажування у Trinity College Dublin, the University of Dublin. Юлія Харлан продовжує навчання в аспірантурі у Adam Mickiewicz University, Poznan.

Та звісно це не все Олександра Хруль та Вікторія Лаун проходять стажування у Deutsches Elektronen-Synchrotron DESY Ein Forschungszentrum der Helmholtz-Gemeinschaft. 
photo_2024-07-29_14-35-53.jpg (178 K<img class='smiley' style='width:20px;height:20px;' src='../../images/smiley/cool.svg' alt='Cool'>

А до цього Олександра працювала у лабораторії фізики високих енергій у Парижі.
photo_2024-07-29_14-34-35.jpg (139 K<img class='smiley' style='width:20px;height:20px;' src='../../images/smiley/cool.svg' alt='Cool'>photo_2024-07-29_14-34-35 (3).jpg (135 K<img class='smiley' style='width:20px;height:20px;' src='../../images/smiley/cool.svg' alt='Cool'>

Тож можливостей для реалізації своїх професійних та особистих навичок під час навчання на Прикладній фізиці у Вас буде достатньо.


Академічна мобільність на прикладній фізиці – це крок до нових знань, нових можливостей та нових досягнень!


Галерея новин

Image #599
Image #600