Ой, сталась помилка! А де ж JavaScript? Схоже, що Ваш переглядач не підтримує технологію JavaScript або її вимкнено. Будь ласка, увімкніть JavaScript для коректного відображення цього сайту, або використайте іншого переглядача інтернет сторінок, який має підтримку JavaScript.

Новини

Навчання очно!? А якщо тривога? Смарт укриття для фізиків

Навчання очно!? А якщо тривога? Смарт укриття для фізиківНавчання на спеціальності 105 Прикладна фізика та наноматеріали не може бути повністю дистанційно, адже прикладні фізики мають отримувати навчики на практичних та лабораторних заняттях наживо.
cs4.jpeg (277 K<img class='smiley' style='width:20px;height:20px;' src='../../images/smiley/cool.svg' alt='Cool'> 
Під час тривог усі студенти  прямують в укриття.
Смарт укриття про яке ми далі пишемо, знаходиться біля 11 корпусу, де проходить більша частина пар для наших студентів, до цього смарт укриття 100 метрів і під час тривог студенти з викладачами одразу йдуть у безпечне місце де і продовжують навчання.
cs3.jpeg (43 K<img class='smiley' style='width:20px;height:20px;' src='../../images/smiley/cool.svg' alt='Cool'>
В КПІ ім Ігоря Сікорського для студентів облаштували укриття CLUST SPACE в університетській Науково-технічній бібліотеці ім. Г.І.Денисенка.
Це багатофункціональне укриття smart shelter CLUST SPACE для студентів, викладачів і співробітників.

Smart shelter, або "розумне укриття", площею майже 600 кв. метрів може прийняти до 500 осіб. Воно дійсно багатофункціональне, бо ті, хто під час повітряних тривог перебуватимуть у цьому сучасному просторі, зможуть не переривати повноцінного навчання й роботи, проводити хакатони й наукові конференції, ділові зустрічі й мозкові штурми, відпочивати й готуватися до занять тощо.
CS1.jpeg (49 K<img class='smiley' style='width:20px;height:20px;' src='../../images/smiley/cool.svg' alt='Cool'>
Багатофункціональність і комфорт цих приміщень дозволяють використовувати їх не лише під час ворожих обстрілів, але й у спокійні часи – як коворкінг і зручну платформу для проведення різноманітних заходів.

Безумовно, smart shelter зможе ефективно працювати й після Перемоги.