Ой, сталась помилка! А де ж JavaScript? Схоже, що Ваш переглядач не підтримує технологію JavaScript або її вимкнено. Будь ласка, увімкніть JavaScript для коректного відображення цього сайту, або використайте іншого переглядача інтернет сторінок, який має підтримку JavaScript.

Новини

Очне навчання для фізиків

Очне навчання для фізиківОчне навчання – ключ до успішного майбутнього: унікальні переваги для студентів прикладних фізиків
"Епоха" дистанційного навчання на спеціальності 105 в НТУУ "КПІ ім. Ігоря Сікорського" скінчилась.
Очне навчання це:
Глибоке засвоєння матеріалу завдяки регулярному відвідуванню занять.

Живе спілкування з викладачами
коли студенти у постійному контакті з викладачем можуть дискутувати, ставити запитанння у випадку незрозумілих моментів, бачити міміку і емоції викладача, що підкреслюють особливо важливі моменти. А викладач може бачити реакцію аудіторії, а не бездушний екран компьютера.

 
Грунтовна теоретична підготовка завдяки практичному опануванню студентами теоретичних знань біля дошки та оперативної допомоги викладача і сокурсників.


Лабораторні роботи дистанційно? Ви серьйозно вважаєте, що фізику можна вивчати без проведення реальних експериментів вживу? Або на модельках в комрьютері? Наші студенти 105 спеціальності мають можливість проводити лабораторні роботи у спеціально обладнаних лабораторіях, здобуваючи неоціненний практичний досвід, перевіряючи теоретичні концепції із використанням сучасного обладнання, набуваючи навички експериментальної роботи.

 
Практичні заняття завдяки очному навчанню під керівництвом викладача надають студентам безцінний досвід роботи з модельними та реальними фізичними системами. А живе спілкування з викладачами та колегами дозволяє оперативно вирішувати виникаючі питання та проблеми.
Вибираючи очну форму навчання у нас на 105 спеціальності, ви обираєте якість, знання та успішне майбутнє!