Ой, сталась помилка! А де ж JavaScript? Схоже, що Ваш переглядач не підтримує технологію JavaScript або її вимкнено. Будь ласка, увімкніть JavaScript для коректного відображення цього сайту, або використайте іншого переглядача інтернет сторінок, який має підтримку JavaScript.

Новини

Звіт аспірантів за 2022-2023 н.р.

Звіт аспірантів за 2022-2023 н.р.

В змішаному режимі пройшло засідання кафедри, де відбувся розгляд і обговорення звітів за 2022-2023 н.р.  здобувачів освітньо-наукового ступеня «Доктор філософії» спеціальності 105 "Прикладна фізика та наноматеріали".

Здобувачі ступеня вищої освіти доктора філософії представили результати виконання індивідуального плану наукової роботи за звітний період у розрізі освітньої і наукової складових, акцентуючи при цьому увагу на результатах дисертаційного дослідження, їхній актуальності, науковій новизні та прикладному значенні. 

У доповідях, які супроводжувалися презентаціями,  аспіранти представили результати своїх досліджень, які були проведені протягом навчального року та надали інформацію щодо кількості опублікованих праць. Представлені результати досліджень викликали жваву дискусію та багато запитань, на які аспіранти впевнено надали відповіді. Роботу аспірантів схвалили та побажали успіхів. 

Aспріантка Чиркова Анна, аспіранти Цао Цзесян та Потапов Семен переведені на наступний рік.  Ольховик Ілля вже готується до передзахисту.

ZvitPhD_2023.png (984 K<img class='smiley' style='width:20px;height:20px;' src='../../images/smiley/cool.svg' alt='Cool'>