Ой, сталась помилка! А де ж JavaScript? Схоже, що Ваш переглядач не підтримує технологію JavaScript або її вимкнено. Будь ласка, увімкніть JavaScript для коректного відображення цього сайту, або використайте іншого переглядача інтернет сторінок, який має підтримку JavaScript.

Новини

Екскурсія до дослідного центру Хуавей

02 жовтня 2023 представники Київського дослідного центру Хуавей провели екскурсію для студентів 3 та 4 курсів, викладачів кафедри прикладної фізики Навчально-наукового Фізико-технічного інституту. 


Під час надзвичайно цікавої зустрічі студенти мали чудову нагоду ознайомитися із можливостями та унікальним обладнанням R&D лабораторії, структурою та основними науково-технічними задачами, що вирішує центр.

На завершення директор Київського дослідного центру Сун Ю Ко наголосив на важливості співпраці між центром і  кафедрою прикладної фізики, закликав студентів добре навчатися, щоб мати можливість згодом влитися в колектив центру і успішно вирішувати челенжеві науково-технічні і технологічні задачі. На останок учасники висловили впевненість у поглибленні співпраці як в області освітньої діяльності, так і наукових та науково-технічних досліджень.