Ой, сталась помилка! А де ж JavaScript? Схоже, що Ваш переглядач не підтримує технологію JavaScript або її вимкнено. Будь ласка, увімкніть JavaScript для коректного відображення цього сайту, або використайте іншого переглядача інтернет сторінок, який має підтримку JavaScript.

Новини

Світла пам'ять Кельнику Олександру Ігоровичу

Світла пам'ять Кельнику Олександру Ігоровичу

З сумом повідомляємо, що 28-го вересня 2023 року помер наш шанований колега, видатний фізик, доцент кафедри радіотехніки та радіоелектронних систем КНУ Кельник Олександр Ігорович. Висловлюємо глибокі співчуття рідним, близьким та колегам.

Олександр Ігорович був щирою та відкритою людиною, людиною яка була присвячена тій праці яку він виконував, колегам та студентам. Далеко за межами рідного дня нього Факультету радіофізики, електроніки та комп’ютерних систем Київського національного університету імені Тараса Шевченка, Олександр Ігорович був відомий як багаторічний організатор Всеукраїнського студентського турніру фізиків, який наразі доріс до рівня міжнародного руху, що безсумнівно є його надбанням. Впевнені що цю видатну людину будуть пам'ятати не тільки колеги з кафедри радіотехніки та радіоелектронних систем, а всі колеги Олександра Ігоровича з інших ВНЗ і не тільки з України.

Світла пам'ять