Ой, сталась помилка! А де ж JavaScript? Схоже, що Ваш переглядач не підтримує технологію JavaScript або її вимкнено. Будь ласка, увімкніть JavaScript для коректного відображення цього сайту, або використайте іншого переглядача інтернет сторінок, який має підтримку JavaScript.

Новини

СТИПЕНДІЇ ВІД КОМПАНІЇ ХУАВЕЙ

СТИПЕНДІЇ ВІД КОМПАНІЇ ХУАВЕЙ

03 травня 2023 відбулась робоча зустріч між колективом кафедри прикладної фізики Навчально-наукового Фізико-технічного інституту та представниками Київського дослідного центру Хуавей. 

В зустрічі прийняли участь:
- З боку адміністрації КПІ імені Ігоря Сікорського: начальник відділу зовнішньоекономічної діяльності Андрій Шишолін
- З боку адміністрації НН ФТІ: директор Олексій Новіков
- З боку кафедри прикладної фізики: завідувач кафедри Геннадій Монастирський, заступник зав. каф. доц. Віта Іванова, доц. Володимир Долгошей, доц. Андрій Гільчук
- З боку Київського дослідного центру Хуавей: директор центру Сун Ю Ко, головний експерт центру Сергій Хайрнасов, коопераційний менеджер центру Вадим Круц.
З вітальним словом виступив директор НН ФТІ професор Олексій Новіков.
Після цього завідувач кафедри прикладної фізики професор Геннадій Монастирський окреслив основні напрямки діяльності кафедри та сфери її інтересів з точки зору партнерства в області освіти, науки і технологій.
Наступним виступив головний експерт Київського дослідного центру Хуавей Сергій Хайрнасов з презентацією основних задач центру.
Відбулось обговорення можливих напрямків наукової співпраці.
Особливо перспективним є напрямок пов'язаний з матеріалами з ефектом пам'яті форми.
Домовились про подальшу комунікацію і співпрацю.
Доцент кафедри прикладної фізики Віта Іванова запропонувала започаткувати дуальну освіту з дослідним центром Хуавей для спеціальності 105 "Прикладна фізика і наноматеріали". Домовились про подальше обговорення між дослідним центром Хуавей і відповідними відділами КПІ імені Ігоря Сікорського.
На завершення директор Київського дослідного центру Сун Ю Ко наголосив на важливості співпраці між центром і КПІ імені Ігоря СІкорського, зокрема кафедрою прикладної фізики, і оголосив про виділення 2-х стипендій від Хуавей в обсязі 10 000 грн для найкращих студентів-магістрів першого року навчання спеціальності 105 "Прикладна фізика і наноматеріали".
На останок учасники висловили впевненість про поглиблення співпраці як в області освітньої діяльності, так і наукових та науково-технічних досліджень.