Ой, сталась помилка! А де ж JavaScript? Схоже, що Ваш переглядач не підтримує технологію JavaScript або її вимкнено. Будь ласка, увімкніть JavaScript для коректного відображення цього сайту, або використайте іншого переглядача інтернет сторінок, який має підтримку JavaScript.

Новини

Урочисте нагородження команд-учасниць XX СТФ

Урочисте нагородження команд-учасниць XX СТФ

Студентські турнірі фізиків засновані студентами радіофізичного факультету КНУ імені Тараса Шевченка за зразком турнірів юних фізиків у 2000 р. Перший неофіційний турнір відбувся в Одесі у 2001 р. З того часу турнір, що набув статусу всеукраїнського, проходить кожного навчального року: в Одесі у 2003-2004 р. (ОНУ імені І. І. Мечникова), в Києві у 2005-2011 та 2015-2016 р. (КНУ імені Тараса Шевченка), в Харкові у 2011-2015 р. (ХНУ імені В. Н. Каразіна).

У 2009 році в Києві на базі радіофізичного факультету КНУ імені Тараса Шевченка відбувся перший міжнародний студентський турнір фізиків. З того часу всеукраїнський турнір набув статусу відбіркового до міжнародного, що проходить, як правило, кожного року в різній країні.

У 2017 році відбувся XVІ Всеукраїнський студентський турнір фізиків на базі Національного технічного університету України “Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського”. 

 

Цього року з 3 по 7 лютого нам також випала честь проводити  XX Ювілейний Всеукраїнський студентський турнір фізиків.

Вже 6-го березня відбулось урочисте нагородження команд-учасниць. 

Команди-учасниці XX студентського турніру фізиків

Галерея новин

Image #450
Image #451
Image #452
Image #453