Ой, сталась помилка! А де ж JavaScript? Схоже, що Ваш переглядач не підтримує технологію JavaScript або її вимкнено. Будь ласка, увімкніть JavaScript для коректного відображення цього сайту, або використайте іншого переглядача інтернет сторінок, який має підтримку JavaScript.

Новини

Безкоштовний воркшоп з спектроскопічних технологій від центру SOLARIS

Безкоштовний воркшоп з спектроскопічних технологій від центру SOLARIS

23-24 лютого 2023 року відбудеться безкоштовний воркшоп від SOLARIS National Synchrotron Radiation Centre (Краків). Семінар буде цікавий науковцям, які працюють з рентгенівською абсорбційною спектроскопією, фотоелектронною спектроскопію з кутовим розділенням, рентгенівською мікроспектроскопією.

Ми щиро запрошуємо вас приєднатися до 2-денного онлайн-семінару, організованого Центром SOLARIS, LEAPS та Національною академією наук України, присвяченому українським вченим, які використовують фотонну науку у своїх дослідженнях.

Ця зустріч стане платформою для обговорення, обміну ідеями та досвідом у спробі знайти найкращі рішення для майбутньої співпраці. Він має на меті налагодити наукову співпрацю та обговорити напрями досліджень, які можуть бути підтримані та посилені через співпрацю LEAPS-Україна.

Опис програми зустрічі та всі інші деталі можна знайти на спеціальному сайті: https://indico.solaris.edu.pl/e/lightforukraine

У програмі – презентації фахівців Центру SOLARIS щодо існуючої інфраструктури, а також презентації української сторони з поясненням потреб та очікувань. Метою зустрічі є окреслення подальших дій для забезпечення діяльності української дослідницької спільноти на об’єктах LEAPS та обговорення можливих шляхів розвитку українського променю в SOLARIS.

Реєстрація на подію вже відкрита на сайті події. Ті, хто зареєструється незадовго до події, отримають посилання на зустріч на платформі ZOOM.