Ой, сталась помилка! А де ж JavaScript? Схоже, що Ваш переглядач не підтримує технологію JavaScript або її вимкнено. Будь ласка, увімкніть JavaScript для коректного відображення цього сайту, або використайте іншого переглядача інтернет сторінок, який має підтримку JavaScript.

Новини

Мамчур Ярина. Я стала частиною спільноти

Мамчур Ярина. Я стала частиною спільноти

Ми продовжуємо розміщати відео від студентів які розповідають свій досвід навчання на спеціальності Прикладна фізика та наноматеріали. Цього разу ви можете переглянути звернення студентки 6-го курсу  Мамчур Ярини девізом якого може бути - "Пари закінчуються, а зв'язки та досвід залишається з вами назавжди".

Ярина вже скоро має захищати диплом магістра, має наукові публікації в міжнародних виданнях Nature communication і  Nano letters та на момент запису свого відео перебувала на стажуванні в одному з університетів Канади.

В той же час вона не один рік приймала активну участь в студентскому житті та самоврядуванні. А останнього часу, завдяки отриманій грунтовній підготовці з фізики, змогла приймати участь в проекті Всеукраїнська школа онлайн.