Ой, сталась помилка! А де ж JavaScript? Схоже, що Ваш переглядач не підтримує технологію JavaScript або її вимкнено. Будь ласка, увімкніть JavaScript для коректного відображення цього сайту, або використайте іншого переглядача інтернет сторінок, який має підтримку JavaScript.

Новини

Науковий семінар "Перспективи нейронауки у відновленні зору"

Науковий семінар "Перспективи нейронауки у відновленні зору"

Шановні студенти, аспіранти та викладачі кафедри Приладної фізики, 16-го грудня 2021 року о 16:00 колишня випускниця кафедри ПФ, кандидат біологічних наук, старший науковий співробітник відділу фізіології нейронних мереж Інституту фізіології ім. О.О. Богомольця НАНУ Думанська Ганна Валентинівна запрошує взяти участь у науковому семінарі за темою "Перспективи нейронауки у відновленні зору".

Семінар є частиною регулярного наукового семінару кафедри прикладної фізики КПІ ім. Ігоря Сікорського. Цього разу, доповідач торкнеться такого напрямку наукової діяльності кафедри ПФ як Фізика живих систем.

Анотація семінару: Зорова система надає людині більше 80% загальної сенсорної інформації. Спадкові захворювання, професійні навантаження та погіршення екологічної ситуації спричинюють збільшення щорічного світового приросту кількості пацієнтів з нейропатіями зорової системи. Навіть за умов вчасної діагностики та регулярної терапії ці захворювання в деяких випадках призводять до поступової а часто і необоротної втрати зору. Наразі розробки та дослідження багатьох провідних лабораторій світу спрямовані на попередження втрати та відновлення зору. Одна з тематик відділу фізіології нейронних мереж Інституту фізіології ім. О.О. Богомольця НАНУ присвячена дослідженню препатологічних станів сітківки та зорового нерва.
На цій зустрічі буде освітлено основні досягнення світової спільноти науковців та лікарів по відновленню зору. Також буде представлено розробки та досягнення нашого відділу спрямовані на попередження розвитку необоротних процесів у зоровому аналізаторі.

Час проведення семінару 16:00.

Семінар буде проводитись онлайн на платформі zoom.us.
Для отримання посилання необхідно зареєструватися заповнивши гугл-форму (якщо ви вже реєструвались на попередній семінар, посилання буде надіслано автоматично).
На вказану у google-формі пошту буде надіслано посилання на конференцію.
Також ви можете зазделегіть поставити питання доповідачу заповнити гугл-форму.

Досвід попередніх семінару показав необхідність поліпшити організацію проведення семінару, тому було вирішено не розміщувати одразу посилання на конференцію, а проводити попередню реєстрацію. Просимо вибачення за можливі незручності та в разі появи проблем звертайтесь до технічного організатора ст. викладача кафедри ПФ Беха Станіслава.

На нашому youtube каналі розміщено запис семінару.