Ой, сталась помилка! А де ж JavaScript? Схоже, що Ваш переглядач не підтримує технологію JavaScript або її вимкнено. Будь ласка, увімкніть JavaScript для коректного відображення цього сайту, або використайте іншого переглядача інтернет сторінок, який має підтримку JavaScript.

Новини

Екскурсія студентів до інституту прикладної оптики

Екскурсія студентів до інституту прикладної оптики

В межах профорієнтаційної роботи зі студентами 8-го жовтня 2021 відбулась екскурсія до МЦ «Інститут прикладної оптики».

Будівля Центру розміщена на мальовничих пагорбах Києву на вулиці Кудрявській. В п’ятницю з ранку, студенти третього та четвертого курсів спеціальності Прикладна фізика та наноматеріали, разом з доцентом кафедри Прикладної фізики Івановою В.В. та старшим викладачем Бехом С.В., зустрілись з вченим секретарем МЦ «ІПО» Лимаренко Русланом Анатолійовичем, який і розпочав екскурсію.


Вчений секретар МЦ "ІПО" Лимаренко Р.А.

Спочатку студентів запросили до своєрідного музею де виставлені найбільш візуально виразні результати діяльності Інституту – голограми на товстих плівках зображення на яких можна бачити при звичайному світлі.


Студенти були ознайомлені з історією створення та роботи Центру та з загальними напрямками його поточної наукової діяльності.

Екскурсія продовжили в лабораторіях Інституту де співробітники описали власні поточні дослідження, демонстрували роботу обладнання.

Зазначалось що Міжнародний центр Інститут прикладної оптики займається як фундаментальними дослідженнями так і прикладними розробками і створенням інженерних зразків для впровадження у виробництво. Співробітники мають наукові результати світового рівня, гранти, обладнання та досвід і радо запросили студентів долучатись до наукової діяльності як в межах написання дипломних робіт так і в подальшому.

 

Частково вдалось засняти відео екскурсії тому чекайте на відео-звіт.