Ой, сталась помилка! А де ж JavaScript? Схоже, що Ваш переглядач не підтримує технологію JavaScript або її вимкнено. Будь ласка, увімкніть JavaScript для коректного відображення цього сайту, або використайте іншого переглядача інтернет сторінок, який має підтримку JavaScript.

Новини

Вітаємо з ювілеєм доцента кафедри ПФ Кондакова В.О.

Вітаємо з ювілеєм доцента кафедри ПФ Кондакова В.О.

22 квітня 2021 року виповнюється 70 років доценту кафедри прикладної фізики

КОНДАКОВУ Володимиру Олександровичу

Колектив кафедри вітає вельмишановного Володимира Олександровича із ювілеєм!

 

            Ваша трудова діяльність присвячена вихованню студентської молоді, викладацькій та науковій роботі. Ми знаємо Вас, Володимире Олександровичу, як досвідченого професіонала, надзвичайно відданого своїй праці, а також як товариську людину, яка вміє вислухати і порадити, бути вимогливим але щирим, пожартувати. Своїм умінням працювати з людьми Ви заслужили великий авторитет і глибоку довіру колег і студентів.

            У цей чудовий весняний день прийміть наші сердечні побажання міцного здоров'я та життєвої наснаги, професійних успіхів та особистих творчих досягнень, сімейного щастя. Нехай здійсняться усі заповітні мрії, а будь-які повороти долі завжди відкривають лише нові обрії майбутніх перспектив! Щастя Вам, радості, добра і благополуччя!

 

 

Володимир Олександрович завжди радий пояснити незромулі моменти навчального матеріалу

Активно приймає участь не тільки у роботі зі студентами, а і профорієнтаційних заходах зі школярами. Зокрема у конкурсі науково-технічної творчості Intel-Teхно Україна

Та просто є творчою особистістю

З щирою повагою колектив кафедри!