Ой, сталась помилка! А де ж JavaScript? Схоже, що Ваш переглядач не підтримує технологію JavaScript або її вимкнено. Будь ласка, увімкніть JavaScript для коректного відображення цього сайту, або використайте іншого переглядача інтернет сторінок, який має підтримку JavaScript.

Новини

1-а атестація весняного семестру 2020-21 н.р.

1-а атестація весняного семестру 2020-21 н.р.

Шановні студенти та викладачі, нагадуємо що з 15 березня по 28 березня 2021 року відбувається 1-й період календарного контролю (атестація) у весяному семестрі 2020-21 навчального року.

У цей час результати календарного контролю викладачі вносять у відповідний розділ системи e-campus.

Куратори груп можуть контролювати виставлення атестації по своїй групі в розділі "Куратор".

Для викладачів: виставлення результатів календарного контролю

При виставленні результатів календарного контролю в системі Електронний кампус врахуйте:

  • Оцінка «НВ» – оцінка, що з'явилась минулого семестру у зв'язку з наявністю вибіркових дисциплін. Вона виставляється студентам, які НЕ ВИВЧАЮТЬ певну вибіркову дисципліну.
  • Оцінка «А» – традиційна оцінка, що виставляється коли студент виконав всі вимоги РСО і набрав не менше 50% від максимально можливого рейтингового балу на момент проведення календарного контролю
  • Оцінка «НА» – традиційна оцінка, що виставляється якщо вимоги РСО для оцінки «А» не виконані.
  • За замовчуванням в системі для всіх студентів виставлено статус «НВ», тому ОБОВ'ЯЗКОВО змініть статус на той, що реально відповідає результатам календарного контролю кожного студента.