Ой, сталась помилка! А де ж JavaScript? Схоже, що Ваш переглядач не підтримує технологію JavaScript або її вимкнено. Будь ласка, увімкніть JavaScript для коректного відображення цього сайту, або використайте іншого переглядача інтернет сторінок, який має підтримку JavaScript.

Новини

Змінені строки проведення вступної кампанії 2020

Змінені строки проведення вступної кампанії 2020

4-го травня 2020 року МОН прийняло наказ яким було внесено зміни до Умов прийому на навчання до закладів вищої освіти України. Усі дати зсунуто на місяць з урахуванням прогнозу розвитку епідеміологічної ситуації.

Інформація для вступників до бакалаврату

Так, для вступників до бакалаврату реєстрація електронних кабінетів розпочнеться 1 серпня, прийом заяв та документів триватиме з 13 до 22 серпня. Надання рекомендацій для зарахування на бюджет відбуватиметься не пізніше 27 серпня, а подача вступниками документів для зарахування – до вечора 31 серпня.

Міністерство освіти і науки передбачило для вступників можливість подачі оригіналів документів поштою (і у зв’язку з цим до 5 днів збільшено інтервал між останнім днем подачі документів та виданням самого наказу про зарахування). Передбачено також, що вступники зможуть надіслати сканкопії необхідних документів електронною поштою, наклавши на них кваліфікований електронний підпис, а самі документи донести після початку навчання.

Інформація для вступників до магістратури

Терміни проведення реєстрації для складання єдиного вступного іспиту (ЄВІ) з іноземної мови. Реєстрація триватиме з 12 травня до 05 червня та відбуватиметься онлайн. Водночас дати проведення ЄВІ залишаються незмінними – 01 липня. Дати ж реєстрації електронних кабінетів вступників на магістратуру, прийому документів, рекомендацій також перенесено на місяць.

Докладніше на сайті Мінистерства освіти на науки України.