Ой, сталась помилка! А де ж JavaScript? Схоже, що Ваш переглядач не підтримує технологію JavaScript або її вимкнено. Будь ласка, увімкніть JavaScript для коректного відображення цього сайту, або використайте іншого переглядача інтернет сторінок, який має підтримку JavaScript.

Новини

Безкоштовний доступ до книг Springer та баз даних Scopus, Web of Science

Безкоштовний доступ до книг Springer та баз даних Scopus, Web of Science

Шановні колеги! Інформуємо Вас, що під час пандемії коронавірусу та впровадження карантину в Україні та світі, з метою підтримки навчання у вищій школі видавництво Springer Nature відкрило доступ низки підручників. Студенти та викладачі матимуть доступ до більше ніж 500 книг на англійській та німецьких мовах з різних галузей знать. Доступ реалізується через систему SpringerLink. Планується що доступ буде відкрито мінімум до кінця липня.

Компанії Elsevier та Clarivate Analytics для підтримки стабільної роботи науковців надають можливість віддаленого доступу до наукометричних платформ Scopus та Web of Science.

З усіма можливими варіантами отримання віддаленого доступу до платформи Web of Science Ви можете ознайомитись, скориставшись інструкцією від компанії Clarivate Analytics за посиланням: https://www.clarivate.ru/blog/2020_03_web_of_science_remote_access

Подати заявку на отримання віддаленого доступу до БД Scopus можна скориставшись реєстраційною формою за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/1gWuNm1rV5eRlKhdx7_aev-qawss5OzBR7OT27Wvl8K0/edit

Після оформлення заявки використовуйте інструкцію щодо подальших кроків налаштування віддаленого доступу (у вкладенні pdf)

За консультаціями звертайтеся до Цетру інформаційної підтримки освіти та досліджень НТБ КПІ ім. Ігоря Сікорського: