Ой, сталась помилка! А де ж JavaScript? Схоже, що Ваш переглядач не підтримує технологію JavaScript або її вимкнено. Будь ласка, увімкніть JavaScript для коректного відображення цього сайту, або використайте іншого переглядача інтернет сторінок, який має підтримку JavaScript.

Новини

Платформа з працевлаштування КПІ

Платформа з працевлаштування КПІ

Знайти бажану роботу - якщо ти студент/випускник?
Знайти кваліфікованого спеціаліста - якщо ти роботодавець?

Тепер це можливо у Київській політехніці, завдяки новій та унікальній платформі для працевлаштування.

Будь-який студент КПІ, незалежно від курсу чи спеціальності, може легко потрапити на цю платформу. Для цього достатньо зареєструватися через Електронний кампус, створити свій персональний профіль та заповнити анкету зі своїми компетентностями.

Проректор з навчальної роботи КПІ ім Ігоря Сікорського, Анатолій Мельниченко, наголосив на важливості для студентів заповнити спеціальну анкету, де вони можуть вказати свої додаткові компетентності та рівень знань. Наприклад, студенти можуть вказати володіння певними програмними продуктами або додатковими навичками, отриманими поза університетом. Це може значно підвищити їх шанси на отримання вакансії, що відповідає їхнім кар'єрним цілям.

Анкета повністю задовольняє вимоги також і міжнародних хедхантерів, адже вона включає навіть пункт про рівень емоційного інтелекту.

Розробники платформи гарантують, що перелік роботодавців відповідає потребам пошукачів роботи у всіх галузях, від гуманітарних до технічних.