Ой, сталась помилка! А де ж JavaScript? Схоже, що Ваш переглядач не підтримує технологію JavaScript або її вимкнено. Будь ласка, увімкніть JavaScript для коректного відображення цього сайту, або використайте іншого переглядача інтернет сторінок, який має підтримку JavaScript.

Новини

Екскурсія студентів до інституту електрозварювання ім Є.О.Патона

Екскурсія студентів до інституту електрозварювання ім Є.О.Патона09 листопада 2023 р. на запрошення керівництва Інституту електрозварювання ім. Є.О.Патона для студентів та викладачів кафедри Прикладної фізики була проведена екскурсія.

Відповідальний за організацію екскурсії від кафедри – Долгошей В.Б.
Екскурсію проводив завідуючий відділом зварювання пластмас Інституту електрозварювання ім. Є.О.Патона НАН України, д.т.н., проф. Юрженко Максим Володимирович.
Під час екскурсії студенти ознайомилися з історією розвитку інституту, його науковими досягненнями та актуальними науковими проблемами, якими займається інститут.  
Ізюмінкою екскурсії було те, що ВПЕРШЕ її частину проводив наш магістр Ілля Ситник, показуючи своїм прикладом, що студенти здатні оволодіти сучасним науковим устаткуванням та самостійно працювати в наукових лабораторіях.
Більше фото у галереії