Ой, сталась помилка! А де ж JavaScript? Схоже, що Ваш переглядач не підтримує технологію JavaScript або її вимкнено. Будь ласка, увімкніть JavaScript для коректного відображення цього сайту, або використайте іншого переглядача інтернет сторінок, який має підтримку JavaScript.

Новини

Опитування щодо мотивації на вступ до спеціальності

Опитування щодо мотивації на вступ до спеціальності

Протягом квітня серед студентів ФТІ проведено опитування щодо їх мотивації до вступу на обрану спеціальність в той час коли коли вони були абітурієнтами.

Опитування ставило на меті визначити чи бачили сьогоднішні студенти одразу себе тільки студентами КПІ, чи важлива була саме спеціальність, а не місце навчання. Ціково як собі уявляли абітурієнти свій подальший шлях після отримання спеціальності. І звісно ми хочемо знати які шляхи отримання інформації про ВНЗ, про спеціальності, щоб покращити спілкування з тими хто може обрати прикладну фізику.

Хоча опитування проводилось серед всіх студентів ФТІ молодших курсів (хто ще не забув як він був абітурієнтом), очевидно найбільше нас цікавили студенти груп ФФ, тобто ті хто навчаються на спеціальності 105 Прикладна фізика та наноматеріали.

Всього в опитуванні взяли участь 140 студентів ФТІ та серед них 45 стідентів груп ФФ.

Наводимо результати опитування

Яка мотивація у вас була при вступі до КПІ на прикладну фізику

Коли я обирав на свою спеціальність, то думав

При виборі я скористався(лась) порадами

При виборі я скористався(лась) порадами

Я керувався інформацію

Я керувався інформацію