Ой, сталась помилка! А де ж JavaScript? Схоже, що Ваш переглядач не підтримує технологію JavaScript або її вимкнено. Будь ласка, увімкніть JavaScript для коректного відображення цього сайту, або використайте іншого переглядача інтернет сторінок, який має підтримку JavaScript.

Новини

Семінар підготовка до фізбоїв

Семінар підготовка до фізбоїв

Запрошуємо студентів та викладачів 11-го листопада 2022 року о 16:10 взяти участь у семінарі який буде присвячений підготовці команд КПІ до Всеукраїнського студентського турніру фізиків.

Під часу семінару планується спробувати провести один етап гри з доповіддю, опонуванням та оцінюванням жюрі. Також будуть обговорювані організаційні моменти подальшої підготовки команд.

Цього року планується провести Всеукраїнський студентський турнір фізиків на базі КПІ ім. Ігоря Сікорського. Зазвичай ВНЗ який проводить турнір крім іншого формує значну частину жюрі, тому хто з викладачів планує приймати участь у жюрі, але раніше не брав участь у жюрі Всеукраїнського студентського турніру фізиків, радимо бути присутнім на семінарі щоб побачити що це таке і які є особливості.

Також раді будемо бачити студентів які наразі не є учасниками команд - можливо ви зацікавитесь та також долучитесь до цього руху.

Семінар буде проведено онлайн на платформі zoom.us.

Підключитись до конференції можна за посиланням. Ідентифікатор конференції: 862 1699 2557
Код доступа: 989417

Умови задач цього року (english vershion)