Ой, сталась помилка! А де ж JavaScript? Схоже, що Ваш переглядач не підтримує технологію JavaScript або її вимкнено. Будь ласка, увімкніть JavaScript для коректного відображення цього сайту, або використайте іншого переглядача інтернет сторінок, який має підтримку JavaScript.

Новини

Опитування щодо очного тижня

Опитування щодо очного тижня

3 - 7 жовтня для студентів 1-3 курсів кафедри прикладної фізики було проведено тиждень змішаного навчання. Результати опитування свідчать про в цілому позитивне ставлення студентів до такого заходу.

Під час тижня очного навчання студенти кияни та ті хто зміг приїхати на цей час до Києва змогли відвідати лекції, практичні та лабораторні безпосередньо в аудиторіях КПІ ім. Ігоря Сікорського. Для тих хто не міг бути присутнім очно проводилась онлайн трансляція занять так що вони не тільки могли чути та бачити що відбувається на заняття, а також і задавати свої питання.

Як ми вважаємо найбільш корисним такий тиждень був для студентів першого курсу. Особливо це стосувалось можливості отримати навички роботи з лабораторним обладнання. Саме тому було організовано додаткових два заняття саме для проведення лабораторних робіт.

Для того щоб отримати зворотній зв'язок по завершенню тижня очного навчання було проведено опитування серед студентів, щодо вражень та пропозицій.

Студентам задали наступні питання:

Наскільки доцільно було проведення тижня змішаного навчання? Оцініть за шкалою від 1 до 5, де 1 - зовсім не доцільно, 5 - повністю доцільно.

Наскільки добре були організовані лабораторні заняття?

Наскільки добре були організованію практичні заняття?

Наскільки добре були організовані лекції?

Також ви можете ознайомитись з тим як проходили лекції, практичні та лабораторні переглянувши світлини у фотогалереї.