Ой, сталась помилка! А де ж JavaScript? Схоже, що Ваш переглядач не підтримує технологію JavaScript або її вимкнено. Будь ласка, увімкніть JavaScript для коректного відображення цього сайту, або використайте іншого переглядача інтернет сторінок, який має підтримку JavaScript.

Новини

Семінар "Гідрогелі у медичному застосуванні"

Семінар "Гідрогелі у медичному застосуванні"

30 вересня 2022 року відбувся робочий науковий семінар присвячений проблемам отримання і формування необхідних фізичних, бактеріцидних та споживацькиї характеристик гідрогелів для медичного використання.

На семінарі із доповіддю про експериментальні дослідження по виготовленню гідрогелів виступили учасники гуртка "Актуальна прикладна фізика" Ілля Ольховик, Ілля Ситник, Тімофей Пеньковий. В дискусії бралили участь керівники гуртка, викладачі кафедри, студенти, запрошені колеги. Зокрема, Юрій Демченко с.н.с. Інституту електрозварювання ім. Є.О. Патона відмітив актуальність тематики, необхідність співпраці і розвитку експериментальних і теоретичних досліджень в цьому напрямку.

За результатами роботи семінару зав. кафедри Геннадій Монастирський запропонував визначити декілька пошукових тем для підготовки бакалаврських і магістерських дисертацій.

 

Відео-запис семінару на youtube-каналі кафедри ПФ