Ой, сталась помилка! А де ж JavaScript? Схоже, що Ваш переглядач не підтримує технологію JavaScript або її вимкнено. Будь ласка, увімкніть JavaScript для коректного відображення цього сайту, або використайте іншого переглядача інтернет сторінок, який має підтримку JavaScript.

Новини

Олександр Філіпов - гарні фахівці з прикладної фізики завжди в дефіциті

Олександр Філіпов - гарні фахівці з прикладної фізики завжди в дефіциті

Директор і співзасновник одного із провідних наукоємних вітчизняних підприємств ТОВ Елватех презентує своє бачення прикладної фізики, її місця в сучасному світі та ключової ролі в сфері розробки високотехнологічних озброєнь.

ТОВ Елватех є одним із шести світових виробників ручних рентгенофлуоресцентних аналізаторів, а після випуску в 2018 році революційного ProSpector 3, найменшого, найлегшого та найбільш швидкодіючого портативного приладу в історії галузі стає світовим лідером. Це єдина компанія у галузі, яка для виробницта РФА спектрометрів використовує електроніку виключно власної розробки. Тому не дивно, що понад десять років поспіль компанії «Елватех» присуджується звання Лідера галузі та Експортера року.

Інші відео, про те що таке спеціальність Прикладна фізика, як воно навчатись на прикладного фізика та де можна працювати маючи диплом прикладного фізика, можна подивитись на сторінці "Чому обираємо прикладну фізику".