Ой, сталась помилка! А де ж JavaScript? Схоже, що Ваш переглядач не підтримує технологію JavaScript або її вимкнено. Будь ласка, увімкніть JavaScript для коректного відображення цього сайту, або використайте іншого переглядача інтернет сторінок, який має підтримку JavaScript.

Новини

14.04.20 - Засідання кафедри ПФ

14.04.20 - Засідання кафедри ПФ

Шановні співробітники кафедри прикладної фізики, 14-го квітня 2020 року о 16:00 запрошуємо вас взяти участь у засідання кафедри яке відбудеться через систему онлайн-конференц звязку zoom (запрошення буде надіслано за email).

Користуватись системою Zoom можна як з ПК так і завантаживши додаток на смартфон (android). Для створення своїх конференцій потрібно пройти реєстрацію, для підключення до конференцій інших користувачів реєстрація не обов'язкова.

Тестове підключення відбудеться 13-го квітня 2020 року о 16:00. Запитання можна задати у телеграм чаті кафедри.

Порядок денний:


Шановні викладачі! Пропонуємо вам долучитися до комплектування фондів  НТБ КПІ ім. Ігоря Сікорського  виданнями, необхідними для навчального процесу та наукової діяльності саме вашого напрямку. З цією метою ми пропонуємо переглянути перелік друкованих видань  з каталогу видавництва docx.

Для замовлення видань необхідно заповнити Бланк заявки на навчальну і наукову літературу (зразок docx). Замовлені Вами видання передплачує бібліотека.