Ой, сталась помилка! А де ж JavaScript? Схоже, що Ваш переглядач не підтримує технологію JavaScript або її вимкнено. Будь ласка, увімкніть JavaScript для коректного відображення цього сайту, або використайте іншого переглядача інтернет сторінок, який має підтримку JavaScript.

Новини

Проект з Міланською політехнікою

Проект з Міланською політехнікою

Проект з Міланською політехнікою (Італія). Для аспіранта за напрямом «Engineering”. Навчання протягом одного року починаючи з травня 2016 року.

Міланський технічний університет (Міланська політехніка) - це державний вищий навчальний заклад науково-технічного спрямування, який готує спеціалістів за такими напрямами, як інженерія, архітектура та промисловий дизайн. Університет завжди приділяв увагу якості навчання та наукового дослідження, та їх вдосконаленню, розвиваючи плідне співробітництво зі світом бізнесу та виробництва шляхом експериментальних пошуків і передачі технологічних знань.

 

Наукові дослідження завжди були пов"язані із вдосконаленням методів навчання та мали першочергове значення, що дозволило Міланському технічному університету долучитись до світу бізнесу та досягти високих результатів на міжнародному рівні

Міланська політехніка бере участь у багатьох дослідницьких і навчальних проектах, співпрацюючи з найкращими Європейськими університетами. Співробітництво політехніки швидко поширюється на інші країни: від Північної Америки та Південно-Східної Азії до Східної Європи. Сьогодні тенденція до інтернаціоналізації дозволила Міланському технічному університету стати членом Європейської та світової мережі провідних технічних університетів і дала можливість запропонувати декілька програм з обміну та отримання подвійного ступеня та безліч освітніх програм, де навчання ведеться повністю англійською мовою.

 

Навчання за обміном для студентів,аспірантів та викладачів всіх факультетів НТУУ «КПІ» за напрямом «Engineering & Engineering Trades ».

Перелік академічних курсів представлений на веб-сторінці http://www.polinternational.polimi.it/educational-offer/course-catalogue/.

 

Навчання може проходити італійською або англійською мовами (відповідно до обраних курсів). Для підтвердження знання іноземних мов підійде сертифікат знання англійської мови НТУУ «КПІ» на рівні щонайменше B1 (італійська мова) або В2 (англійська мова)

Відбір проходитиме на навчання починаючи з травня 2016 року. Для участі у конкурсі аспіранту необхідно отримати попередню згоду від професора з приймаючого закладу. 

У навчальному 2015/16 та 2016/2017 році у проекті мобільності зможуть взяти участь:

 

Цільова категорія

Кількість

Тривалість

Стипендія

Витрати на подорож*

Магістр

(відбір здійснено)

2

 

6 місяців

(один семестр)

850 євро/місяць

275 євро

Аспірант

2 (залишилась 1 стипендія)

12 місяців

(1 академічний рік)

850 євро/місяць

275 євро

Академічний співробітник

(відбір здійснено)

2

 

5 днів

(+2 дня на подорож)

140 євро/день

275 євро

 

* сума витрат на подорож базується не на ціні самого квитка, а вираховується відповідно до відстані від домашнього до приймаючого університету http://ec.europa.eu/programmes/erasmus-plus/tools/distance_en.htm.

НТУУ «КПІ» прийме двох викладачів з Міланської Політехніки. 

Програма не покриває витрати на страхування, сплачується окремо кожним учасником!

Кінцевий термін подачі документів 28 березня 2016 року!

 

Детальніше на сайті відділу академічної мобільності НТУУ "КПІ"