Ой, сталась помилка! А де ж JavaScript? Схоже, що Ваш переглядач не підтримує технологію JavaScript або її вимкнено. Будь ласка, увімкніть JavaScript для коректного відображення цього сайту, або використайте іншого переглядача інтернет сторінок, який має підтримку JavaScript.

Новини

Наукові конференції «Центру наукових технологій»

Наукові конференції «Центру наукових технологій»

Наукове партнерство "Центр наукових технологій" пропонує Вам прийняти участь у інтернет-конференціях.

Конференції проводяться як за всіма галузями науки, так і тематично. Секції у конференціях відповідають Переліку галузей знань і спеціальностей, за якими здійснюється підготовка здобувачів вищої освіти (постанова Кабінету Міністрів України №266 від 29 квітня 2015 року).

28-29 січня 2016 року - IV Всеукраїнька науково-практична конференція "Вітчизняна наука: теорія і практика"

- 12-13 лютого 2016 року - III Всеукраїнська науково-практична конференція "Освіта і наука в Україні: шляхи розвитку та напрямки взаємодії"; 

- 29 лютого - 1 березня 2016 року - ІІ Всеукраїнська науково-практична конференція "Наукова Україна: проблеми сучасності та перспективи майбутнього".

 

Для студентів та молодих вчених пропонуються особливі умови участі.

 

Після кожної конференції проводиться публікація наукових робіт учасників. Роботи публікуються в авторській редакції. Частина збірників обовязково розсилається у центральні наукові бібліотеки України.

 

Більш докладно на інтернет-ресурсіsciencestudio.com.ua