Ой, сталась помилка! А де ж JavaScript? Схоже, що Ваш переглядач не підтримує технологію JavaScript або її вимкнено. Будь ласка, увімкніть JavaScript для коректного відображення цього сайту, або використайте іншого переглядача інтернет сторінок, який має підтримку JavaScript.

Новини

Короткострокове навчання у Дрездені

Короткострокове навчання у Дрездені

Оголошується конкурс для студентів та аспірантів НТУУ «КПІ» для короткострокового навчання у виші-партнері, а саме у Технічному університеті м. Дрездена (Німеччина). Навчання може відбуватися за будь-якою спеціальністю, яка представлена у ТУ м. Дрездена. 

Пропонуються дві стипендії для навчання у літньому семестрі 2015/2016 року (квітень – серпень). Фінансування відбувається у рамках стипендіальної програми ім. Георгіуса Агріколи (приблизний розмір стипендії 450 €/місяць).Детальна інформація щодо програми представлена на сайті відділу академічної мобільності студентів

Кінцевий термін подачі документів до відділу академічної мобільності 11 січня 2016 року. Кандидати повинні врахувати, що у зв’язку з новорічними святами відділ академічної мобільності студентів буде закритий з 1 по 10 січня 2016 року.

 TUDresden