Ой, сталась помилка! А де ж JavaScript? Схоже, що Ваш переглядач не підтримує технологію JavaScript або її вимкнено. Будь ласка, увімкніть JavaScript для коректного відображення цього сайту, або використайте іншого переглядача інтернет сторінок, який має підтримку JavaScript.

Новини

Опитування в ecampus «Викладач очима студентів»

Опитування в ecampus «Викладач очима студентів»

Шановні студенти, в особистому кабінеті системи ecampus КПІ ім. Ігоря Сікорського відкритий доступ до опитування «Викладач очима студентів» присвячене якості викладання кредитних модулів викладачами протягом минулого семестру.

Дане опитування проводиться з метою підвищення якості освітнього процесу в університеті, враховується при формуванні рейтингів науково-педагогічних працівників та є єдиним офіційним опитуванням, яке ОБОВ'ЯЗКОВО враховується при проходженні викладачем конкурсу. Ваші відверті відповіді дозволять отримати важливу інформацію для підвищення ефективності навчально-виховного процесу.

Оцінювання викладачів здійснюється за наступними критеріями:

  • об’єктивність оцінювання,
  • вміння донести матеріал до студентів,
  • вміння налагодити партнерські стосунки зі студентом,
  • доброзичливість та тактовність по відношенню до студентів ,
  • використання засобів дистанційного спілкування.

УСІ відповіді конфіденційні, результати оцінювання будуть доступні викладачу та завідувачу кафедри лише у формі середньозваженої оцінки.

Форма опитування знаходиться у модулі "Опитування" в особистому кабінеті студента.

Детальний опис усіх критеріїв та значення оцінок.

Опитування триватиме по 31.01.2022.

З питаннями щодо некоректного списку предметів або відсутності у переліку викладачів – звертайтеся в деканат . Питання щодо роботи системи оцінювання можете задавати у чат КБ ІС . З інших питань можете звертатись до телеграм боту ДНВР (департамент навчально-виховної роботи). Успіхів!