Ой, сталась помилка! А де ж JavaScript? Схоже, що Ваш переглядач не підтримує технологію JavaScript або її вимкнено. Будь ласка, увімкніть JavaScript для коректного відображення цього сайту, або використайте іншого переглядача інтернет сторінок, який має підтримку JavaScript.

Новини

18.11.21 науковий семінар "Стелс-технології та нові процесори: магноніка та оптика нанооб'єктів"

18.11.21 науковий семінар "Стелс-технології та нові процесори: магноніка та оптика нанооб'єктів"

Шановні студенти, аспіранти та викладачі кафедри Приладної фізики, 18-го листопада 2021 року о 16:00 доктор фізико-математичних наук, доцент, професор кафедри загальної фізики ФМФ КПІ ім. Ігоря Сікорського Куліш В.В. запрошує взяти участь у науковому семінарі за темою "Стелс-технології та нові процесори: магноніка та оптика нанооб'єктів".

 

 

Анотація семінару:

Популярність та актуальність нанотехнологій забезпечується унікальними фізичними властивостями наносистем. Зокрема, широке застосування в техніці знаходять наразі - а також є перспективними для майбутніх застосувань - магнітні (в тому числі спін-хвильові) та оптичні властивості наносистем різних конфігурацій. Семінар буде присвячено фізиці наносистем та нанотехнологіям взагалі. Особливу увагу буде приділено взаємодії наносистем з електромагнітними хвилями, а також магнітним властивостям наносистем - передусім спіновим хвилям (та спіновим збудженням взагалі) у наносистемах.

Семінар буде проходити онлайн на платформі zoom.

Посилання на zoom конференцію: https://us02web.zoom.us/j/89395480814?pwd=T3Q4ZUgzczlzUERoaG1rSHBTMHQ3Zz09

Якщо ви плануєте брати участь в семінарі або хочите зазделегіть поставити питання доповідачу, ви можете заповнити гугл-форму (це також полегшить адміністрування самого семінару).