Ой, сталась помилка! А де ж JavaScript? Схоже, що Ваш переглядач не підтримує технологію JavaScript або її вимкнено. Будь ласка, увімкніть JavaScript для коректного відображення цього сайту, або використайте іншого переглядача інтернет сторінок, який має підтримку JavaScript.

Новини

Зустріч зі стейкхолдерами в Інституті проблем матеріалознавства

Зустріч зі стейкхолдерами в Інституті проблем матеріалознавства

30.09.21 співробітники кафедри прикладної фізики в.о. зав. кафедри Геннадій Монастирський та доцент Андрій Гільчук взяли участь в робочій зустрічі із співробітниками Інституту проблем матеріалознавства ім. І.М. Францевича НАН України. Відбулося жваве обговорення питань співробітництва з надзвичайно актуальних питань пов'язаних із водневою енергетикою, а саме дослідженні, розробці матеріалів і технологій водневих паливних комірок. Під час відвідин співробітники кафедри ознайомились із можливостями лабораторій, оснащених надсучасним устаткуванням для дослідження паливних комірок і їх розробки. Обговорювались напрямки співпраці як в науково-дослідній діяльності, так і в навчальному процесі, зокрема підготовки спеціалістів (бакалаврів, магістрів, PhD) з нетрадиційних джерел енергії.

На фото: зав. лабораторією "Керамічні паливні комірки" Єгор Бродніковський та Геннадій Монастирський біля установки з випробування паливних комірок