Ой, сталась помилка! А де ж JavaScript? Схоже, що Ваш переглядач не підтримує технологію JavaScript або її вимкнено. Будь ласка, увімкніть JavaScript для коректного відображення цього сайту, або використайте іншого переглядача інтернет сторінок, який має підтримку JavaScript.

Новини

Дні відкритих дверей в Інституті ядерних досліджень

Дні відкритих дверей в Інституті ядерних досліджень

Молоді Вчені Інституту ядерних досліджень Національної академії наук України запрошують студентів та викладачів 1 червня 2018 року на Дні відкритих дверей.

Детальніше у групі на фейсбук.

У вас буде можливість дізнатись про напрями діяльності нашої наукової установи та ознайомитись з ядерно-фізичними установками інституту (дослідницький реактор ВВР‑М, ізохронний циклотрон, гарячі камери, електронний прискорювач та інше експериментальне обладнання).

Наш інститут особливо зацікавлений в молоді (аспірантура), яка має бажання займатись науковою роботою.

Також інститут готовий до співпраці з освітніми закладами МОН, в тому числі розглядає можливість прикріплення до ІЯД молодих фахівців, що мають інтерес до наукової роботи (з метою стажування, підготовки дипломних робіт, здачі кандидатських іспитів та подальшого виконання наукових досліджень).

З повагою молоді вчені Інституту ядерних досліджень ☺

Інформація для бажаючих:

Для відвідання Інституту керівникам організованих груп потрібно попередньо подати список відвідувачів відповідальній особі (Юрій Степаненко, т.: +380 (68) 807-79-24; е-mail:steprofy@gmail.com  ), а для індивідуальних відвідувачів потрібно попередньо зателефонувати, повідомивши прізвище, ім’я, по-батькові та місце роботи / навчання. Відвідувачам потрібно обов’язково мати при собі документ, що посвідчує особу (паспорт / студентський квиток).

П.С. Екскурсії студентів організованими групами можливі й поза визначеними датами:
по узгодженню дати та часу з адміністрацією установи.

 

Для організацій

Для окремих осіб

Організація

ПІБ особи

Кількість осіб

Місце роботи

ПІБ керівника групи

Контактний телефон

Контактний телефон

e-mail

e-mail

 


Інформацію про Інститут ви можете знайти на сайті:  www.kinr.kiev.ua