Ой, сталась помилка! А де ж JavaScript? Схоже, що Ваш переглядач не підтримує технологію JavaScript або її вимкнено. Будь ласка, увімкніть JavaScript для коректного відображення цього сайту, або використайте іншого переглядача інтернет сторінок, який має підтримку JavaScript.

Новини

На сайті новий розділ - Відео-лекції

На сайті новий розділ - Відео-лекції

Інтернет стає більш доступним та більш швидким, відповідно набувають актуальності такі методи подачі інформації як відео-лекції. Ми це розуміли, але не мали технічної можливості створювати власний контент. Але вже і у нас руки дійшли до "прогресу інформаційних технологій" і ми зрушився з місця процес створення відеоконтенту.

Тому по перше шановним користувачам ми раді запропонувати новий розділ "відео лекції", а по друге запрошуємо студентів та колег до співпраці.

Розділ буде поповнюватись як власними відеоматеріалами так і не нашими але цікавими з фізики. Наразі є відеоматеріал з записаних лекцій курсу Вступ до спеціальності, який було обрано як найбільш цікавий широкій аудиторії як і студентів (навіть різних курсів) так і абітурієнтів.